Werkwijze

Schipper Groepgelooft in de kracht van hout en kent de grondstof door en door. Zo houden we bij de bouw bijvoorbeeld rekening met de werking van hout, zodat ramen en deuren soepel open en dicht blijven gaan. De producten kennen een korte bouwtijd en alles is mogelijk. Op de productieafdeling in Emmen maken we uw gebouw volledig op maat. Van ontwerp tot fundering tot oplevering: alles voeren we uit met de grootste zorg voor de kwaliteit. We beschikken dan ook over de modernste bouwtechnieken, eersteklas materialen en zeer deskundige medewerkers!

BOUWVERGUNNING

Heeft u bouwplannen? In veel gevallen dient u daarvoor toestemming te hebben van gemeente en omwonenden. Schipper kan voor u de aanvraag van de bouwvergunning verzorgen en adviseren wanneer er problemen ontstaan. Ook leveren wij alle benodigde bouwtekeningen, constructieberekeningen en kadastrale gegevens.

Krijgt u toch geen vergunning? Geen nood, wij werken altijd op basis van verlening van vergunning, u zit dus nergens aan vast. Zo kunt zich alvast verheugen op uw nieuwe aankoop!

werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-1 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-2 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-3 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-4 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-5 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-6 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-7 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-8 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-9 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-10 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-11 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-12 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-13 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-14 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-15 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-16 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-17 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-18 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-19 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-20 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-21 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-22 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-23 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-24 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-25 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-26 werkwijze-fundament-schipper-houtbouw-27